Versenynaptár 2012

2011.12.25. 13:52

A felkészülés részeként az alábbi versenyeken, biztosan tervezem a részvételt:

A fentiek közül egyelőre csak a berlini versenyre neveztem, mivel az egy elég népszerű program és emiatt korlátozott a létszám is. A tervek szerint ezt a versenyt öcsémmel - és még 27.498 másik futóval - száguldjuk végig. A tét nagy, hiszen 1ó45p-s időnél jobb idő esetén jár csak az emlékérem. Számomra ez szinte lehetetlen küldetés (a 2 órán belüli idővel lennék boldog), Szemi pedig egy határozott felkészüléssel fogja ostromolni a dicsőséget jelentő fenti időkorlátot. (Anyuval amúgy fogadtunk pár tábla német csokiban, hogy ez sikeres lesz, vagy sem. Remélem, veszítek. :D )

A Kékes Csúcsfutás egy különleges része lesz a felkészülésnek és a tavalyi hibákat nem elkövetve, jelentős javulást remélek magamtól a versenyen (a 2011-es 1ó27p időeredményt legalább 10 perccel szeretném lentebb szorítani).

A Budapest Nemzetközi Félmaraton a következő megpróbáltatás, mely versenyre már rutinos 'racer' leszek :) tovább javítom majd a félmaratoni rekordom és remélhetőleg a dicsőséges 1ó50p körüli időeredménnyel érek célba.

A 2012-es versenynaptár még bővülhet természetesen, az erőállapotom és kedvem függvényében. A programot színesíti több idegenországbeli futás is, annak függvényében, hová kell majd utaznom a cégtől jövőre.

Hetente megpróbálok 2 bejegyzést készíteni és képekkel is illusztrálni merre botorkáltam ... pláne ha azok nem a Margitszigeten vagy a Városligetben történtek.

A bejegyzés trackback címe:

https://readysetgo.blog.hu/api/trackback/id/tr243494812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása